Aktivnosti za mlade - od začetka srednje šole do konca študija

Nabor aktivnosti za mladino je izredno pester in trudimo se, da lahko vsaka oseba, ki si želi ustvarjati, pri nas najde temu primeren projekt.

Prihajajoče aktivnosti za mladino

Trenutno ni prihajajočih aktivnosti.

Zakaj se pridružiti našim aktivnostim?

STEAM vsebine za vse

STEAM kultura rase in z njo rastemo tudi mi! Vsebine prilagajamo glede na znanja in izkušnje otrok, dijakinj in dijakov ter študentov in študentk. Ker v šolah velikokrat primanjkuje praktičnih veščin, se poskušamo osredotočati predvsem na ustvarjalne, inovativne in tehnološke izzive današnjega sveta.

Izkušena mentorska ekipa

V mentorsko ekipo vsako leto povabimo nove člane in članice, ki potem s predajo znanja, z usposabljanjem in izkušnjami pomagajo prav vsem, ki potrebujejo pomoč. V ekipi je ogromno študentov in študentk različnih fakultet, pedagogov in pedagoginj, razvojnikov in razvojnic ter ustvarjalcek in ustvarjalk.

Sodobno opremljena delavnica

Za ustvarjanje dostikrat ne potrebujemo veliko, vseeno pa našo delavnico ves čas nadgrajujemo z novimi stroji, orodjem in napravami. Imamo tudi več različnih prostorov za ustvarjanje glede na obliko dela, ki prevladuje. Poleg klasične delavnice s stroji imamo tudi računalnico, tehniško delavnico in specializirane prostore kot je npr. varilnica.