skip to Main Content
"Vzgajajmo ustvarjalce, ne le uporabnike tehnologije."
Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Sobotna delavnica: Svetlečna štoparica

18. marca

Prijave bomo zbirali do srede v tednu sobotne delavnice. V sredo bo računalnik iz vseh zbranih prijav naključno izbral 10 udeležencev za posamezno skupino. Takrat boste obveščeni o uspešnosti vaše prijave.

Si najhitrejši_a v razredu pri teku? 🏃🏻‍♂️ Obožuješ natančnost pri peki piškotov? 🍪 So ti všeč počitki med učenjem?  💤

Pridi in izdelaj svojo svetlečo štoparico, ki bo uporabna v tvojem vsakdanu! Na sobotni delavnici “Svetleča Štoparica” bomo spoznali osnove elektronike, se naučili spajkati in se tudi srečali z razumevanjem delovanja štoparice. ⚡️⏱

Hitro se prijavi, štopamooo…ZDAJ! 😉

 

🕘 Kdaj? Sobotni delavnici bosta potekali v soboto, 18. 3. 2023, od 9.00 do 13.00 (2. – 4. razred) in od 14.00 do 18.00 (5. – 8. razred).

🏢 Kje? Mencingerjeva 7 v Ljubljani. Vhod je zadaj iz parkirišča.

🎒 Potrebščine: Udeleženci in udeleženke naj s seboj prinesejo malico 🥪 in obilo dobre volje.

Delavnico izvajamo v okviru projekta STEAMulator, ki ga sofinancira Mestna občina Ljubljana. Udeležba je zato za osnovnošolce in osnovnošolke brezplačna. 💚

Dragi starši!

Prosimo, da na delavnico prijavite otroka, ki si želi sodelovati na delavnici. V preteklosti smo naleteli na primere, ko otroci niso želel biti na delavnici, odklanjali so sodelovanje in motili potek dela ne glede na pogovor z nami. V kolikor bomo v prihodnje ponovno naleteli na tak primer, vas obveščamo že vnaprej, da vas bomo prosili, da pridete otroka iskat in ga_jo odpeljete domov. Prosimo, da to spoštujete tudi zato, ker imamo za vsako delavnico več prijav kot je prostih mest in na čakalnem seznamu ostane precej otrok, ki bi si želeli sodelovati.

Hvala za razumevanje!

Podrobnosti

Datum:
18. marca
Kategorija Dogodek:

Organizator

Sobotne delavnice: Društvo 404
Telefon:
040 519 860
Email:
spela.kurent@404.si
Spletna stran:
https://404.si/

Prizorišče

Delavnica 404
Mencingerjeva ulica 7
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
+386 040 250 533
Back To Top