skip to Main Content
"Vzgajajmo ustvarjalce, ne le uporabnike tehnologije."
Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Sobotna delavnica: Fidget spinner je elektromotor!?! ߷

3. decembra

Prijave bomo zbirali do srede v tednu sobotne delavnice. V sredo bo računalnik iz vseh zbranih prijav naključno izbral 10 udeležencev za posamezno skupino. Takrat boste obveščeni o uspešnosti vaše prijave.

Vabljeni na sobotno delavnico, kjer bomo združili dve najbolj zabavni stvari našega vsakdana – vrtavke 🌪️in magnetizem 🧲. Izdelali bomo čisto svojo verzijo slavnega “fidget spinnerja” 💫, ki ga bodo poganjali prav posebni magneti. 

Za kratek čas se bomo prelevili v znanstvenike 🧪 in spoznali kaj sploh so magneti? Kje jih uporabljamo 🧭 in kako delujejo? 🤔 Na vsa vprašanja bomo odgovorili z zabavnimi eksperimenti in igrami. Po delavnici pa boste lahko svojo napravo odnesli domov, kjer se bo pridružila že množici naprav, ki jih poganjajo magneti.

Bi znali že danes poiskati nekaj takih naprav? Pridružite se nam na sobotni delavnici in poiskali jih bomo skupaj 🙌.

 

Sobotna delavnica bo potekala v soboto, 3. 12. 2022, od 9.00 do 13.00 (2. – 4. razred) oz. od 14.00 do 18.00 (5. – 8. razred) na Mencingerjevi 7 v Ljubljani.

Delavnico izvajamo v okviru projekta STEAMulator, ki ga sofinancira Mestna občina Ljubljana. Udeležba je zato za osnovnošolce in osnovnošolke brezplačna. 💚

Udeleženci in udeleženke naj s seboj prinesejo malico 🥪 in obilo dobre volje.

Opozorilo: Sobotna delavnica ohranja pravilo iz preteklega leta. V preteklosti se nam je že velikokrat zgodilo, da nismo bili obveščeni o odpovedi udeležbe na sobotni delavnici. Otrok v čakalni vrsti nismo mogli obvestiti, mesta pa so tako ostala nezapolnjena. Da bi bilo v prihodnje takih primerov čim manj, smo se odločili, da uvedemo novo pravilo: če odpoved udeležbe ne bo najavljena, bomo obračunali 20,00 EUR nadomestila. Sicer pa je udeležba na delavnici še naprej brezplačna! 🙂

Podrobnosti

Datum:
3. decembra
Kategorija Dogodek:

Organizator

Sobotne delavnice: Društvo 404
Telefon:
040 519 860
Email:
spela.kurent@404.si
Spletna stran:
https://404.si/

Prizorišče

Delavnica 404
Mencingerjeva ulica 7
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
+386 31 572 596
Back To Top