skip to Main Content
"Vzgajajmo ustvarjalce, ne le uporabnike tehnologije."
Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Sobotna delavnica Snake game

18. septembra

Ta sobotna delavnica je namenjena samo starejšim osnovnošolcem (5. – 8. razred) in poteka v dopoldanskem terminu od 9.00 do 13.00.

Si si kdaj želel_a izvedeti več o računalniških igricah? Ali celo sam_a izdelati čisto svojo igrico? 🎮

Na tokratni sobotni delavnici bomo spoznali in izdelali zelo znano igro Snake 🐍, ki jo bomo pognali kar v brskalniku. Seveda se bomo morali spoznati tudi s programskimi jeziki, ki jih bomo pri tem uporabili: HTML, JavaScript in CSS. Programski jeziki so v angleščini, zato je priporočljivo, da poznaš vsaj osnove, natreniraj si tudi prste, saj bomo veliko tipkali. 🙂

Pridruži se nam na delavnici in se na zabaven način spoznaj z osnovami programiranja! 🖥️

 

Sobotna delavnica bo potekala v soboto, 14. 9. 2021 od 9.00 do 13.00 (5. – 8. razred) na Mencingerjevi 7 v Ljubljani.

Delavnico izvajamo v okviru projekta STEAMulator, ki ga sofinancira Mestna občina Ljubljana. Udeležba je zato za osnovnošolce brezplačna.

Udeleženci naj s seboj prinesejo malico in obilo dobre volje! Za starejše osnovnošolce (od. 5. razreda naprej) je obvezna tudi uporaba zaščitne maske.

Opozorilo: Sobotna delavnica ohranja pravilo iz preteklega leta. V preteklosti se nam je že velikokrat zgodilo, da nismo bili obveščeni o odpovedi udeležbe na sobotni delavnici. Otrok v čakalni vrsti nismo mogli obvestiti, mesta pa so tako ostala nezapolnjena. Da bi bilo v prihodnje takih primerov čim manj, smo se odločili, da uvedemo novo pravilo: če odpoved udeležbe ne bo najavljena, bomo obračunali 20,00 EUR nadomestila. Sicer pa je udeležba na delavnici še naprej brezplačna! 🙂

Podrobnosti

Datum:
18. septembra
Kategorija Dogodek:

Organizator

Društvo 404
Telefon:
+386 31 572 596
Email:
drustvo@404.si
Spletna stran:
https://404.si/

Prizorišče

Delavnica 404
Mencingerjeva ulica 7
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
+386 31 572 596
Back To Top