skip to Main Content
"Vzgajajmo ustvarjalce, ne le uporabnike tehnologije."
Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Sobotna delavnica Nočni koncert

28. novembra

Sobotna delavnica bo potekala na daljavo. Mentorji_ice se bodo z otroki družili preko videokonference.
Sobotno delavnico izvajamo v dveh skupinah. Prva je namenjena mlajšim osnovnošolcem (2. – 4. razred) in bo potekala od 9.00 do 13.00, druga pa starejšim (5. – 8. razred) in bo potekala od 14.00 do 18.00.

Poznamo nepremične in premične. Te so ročne, senčne in viseče. Kaj so to? …  Lutke!
Spoznali bomo različne vrste lutk in svojo tudi izdelali. Kaj točno bo nastalo izpod naših prstov, pa naj ostane skrivnost.
Namig: Ne mi stat, ne mi spat, dvign tace v zrak! Ne mi stat, ne mi spat, dvign šape v zrak (Trkaj)!
https://www.youtube.com/watch?v=VwPg6G-iRKM&ab_channel=Repki-Topic

Sobotna delavnica bo potekala v soboto, 28. 11. 2020 od 9.00 do 13.00 (2. – 4. razred) oz. od 14.00 – 18.00 (5. – 8. razred).

Delavnico izvajamo v okviru projekta STEAMulatur, ki ga sofinancira Mestna občina Ljubljana. Udeležba je zato za osnovnošolce brezplačna.

Delavnico bomo zaradi okoliščin izvedli na daljavo preko videokonference. Ves potreben material bomo otrokom poslali po pošti.

Opozorilo: Sobotna delavnica ohranja pravilo iz preteklega leta. V preteklosti se nam je že velikokrat zgodilo, da nismo bili obveščeni o odpovedi udeležbe na sobotni delavnici. Otrok v čakalni vrsti nismo mogli obvestiti, mesta pa so tako ostala nezapolnjena. Da bi bilo v prihodnje takih primerov čim manj, smo se odločili, da uvedemo novo pravilo: če odpoved udeležbe ne bo najavljena, bomo obračunali 20,00 EUR nadomestila. Sicer pa je udeležba na delavnici še naprej brezplačna! 🙂

Podrobnosti

Datum:
28. novembra
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Online

Organizator

Društvo 404
Telefon:
+386 31 572 596
Email:
drustvo@404.si
Spletna stran:
https://404.si/
Back To Top