skip to Main Content
"Vzgojimo ustvarjalce, ne le uporabnike tehnologije."
Delavnica404 2

Ideja!

V srcu vsake inovacije se skriva trud ljudi, ki so svoje ideje uspešno prenesli v resnični svet. Presenetljivo je, da se v zadnjih letih pri poučevanju vse manj pozornosti posveča tehniki, čeprav je vse bolj vpeta v naše življenje. Mladi se nimajo priložnosti naučiti praktičnih veščin in se velikokrat počutijo, kot da je pridobljeno teoretično znanje le samemu sebi namen. Vsak posameznik se rodi poln radovednosti in kot družba smo dolžni poskrbeti, da se ta raziskovalna iskrica ne izgubi, ne glede na trenutne ekonomske okoliščine.

Bi se radi lotili projekta?

Razvijate napravo, imate željo po tehnološkem znanju, se vam je porodila ideja, želite spodbujati svoj raziskovalni duh, bi radi podrobneje spoznali projekte 404 v razvojnem okolju? Pišite nam in nas obiščite, z veseljem vam predstavimo programe in naše delovno okolje ter skupaj z vami poiščemo pravo pot sodelovanja.

Delavnica404 3

In kdo sploh smo?

Zavod 404 je prvi mladinski tehnološko-raziskovalni center v Sloveniji, ustanovljen z namenom, da mladim posreduje tehnične veščine in jih navduši za raziskovanje, znanost in podjetništvo. Vsem, ki imajo željo po ustvarjanju nudimo pomoč in prostor, kjer lahko pridobijo znanje, ki ga v šolskih klopeh ni vedno mogoče. Naša delavnica se nahaja v samem centru Ljubljane, v prostorih Inštituta za metalne konstrukcije, na Mencingerjevi 7. Odprta je 24 ur na dan in neredko se zgodi, da se najboljše ideje porodijo med tretjo in peto zjutraj, ko ekipe zatopljeno opazujejo nastajajoči prototip v 3D tiskalniku. Verjamemo, da se le v skupnosti, kjer so ideje cenjene, lahko razvijejo resnični talenti.

Delavnica404 1

Pridružite se nam

Vabimo vas, da se nam na naši poti pridružite, da skupaj ustvarimo družbo posameznikov, ki bodo neustrašni, radovedni in bodo uživali v svojem delu. V kolikor bi o našem delovanju radi izvedeli več ali se kateremu od programov pridružili kot partner, vas vabimo, da nas obiščete v naši delavnici. Če vam čas tega ne dopušča, se bomo mi z veseljem oglasili pri vas.

Back To Top