skip to Main Content
"Vzgajajmo ustvarjalce, ne le uporabnike tehnologije."
Osnovnošolcem Z Nami Ni Nikoli Dolgčas!

Na 404 letno za osnovnošolce izvedemo več kot 50 različnih delavnic, več kot 150 tehniških dni in vsaj tri počitniške tedne. Potem so tu še aktivnosti za vrtčevske otroke, projekti za srednješolce in programi, ter aktivnosti za študente, razvojni projekti, tržni projekti, storitve … Huh!

Leto 2020 nas je malo presenetilo, vendar se nismo dali! Vseeno smo izvedli skorajda vse zadane aktivnosti in sicer online. Sprva smo se lovili. Bomo snemali videe, ali bomo aktivnosti izvedli v živo? Bomo delali smo stvari z računalniki, ali bomo spodbujali tudi urjenje veščin preko ročnega dela? Kaj kmalu smo ugotovili, da si otroci želijo aktivnosti, da si popestrijo dan in presežek prostega časa preživijo kvalitetno. No, velikokrat so si to želeli tudi starši. 🙂 Tako smo pripravili več delavnic, ki so potekale prek Zooma, interaktivne video vsebine in spodbujali mlade k ustvarjanju.

Po skorajda 10ih mesecih dela online, pa spet v živo, in ponovno online, smo se naučili marsikaj. In zdaj gremo s polno paro naprej!

Med zimskimi počitnicami bomo izvedli delavnico 3D modeliranja.

V marcu pričnemo z izvajanjem tehniških dni na šolah ali prek spleta. V okviru našega programa ZETRa letno dosežemo več kot 2000 otrok. Otroci se učijo o pridobivanju in rabi energije, njenem varčevanju in strateški distribuciji z namenom, da jih osveščamo o trajnostnem razvoju in tehnologijah, ki nekoliko bolj ščitijo naš planet.

Približujejo se nam delavnice ob sobotah – prikupne aktivnosti, kjer otroci v štirih urah spoznajo področje, tematiko ali veščino, ter izdelajo svoj izdelek. Delali smo hotele za žužke, prikupne vibrajoče žuželke, namizni sesalec, košopult, mostove iz špagetov in še mnogo več!

Tudi poletne aktivnosti se približujejo! Kaj in ob katerih terminih, pa javimo v začetku aprila.

Če želite biti na tekočem z dogajanjem, vabljeni k naročanju na naš novičnik za starše osnovnošolcev!

Back To Top