skip to Main Content
"Vzgajajmo ustvarjalce, ne le uporabnike tehnologije."

Na 404, mladinskem tehnolško-razvojnem centru, iščemo grafičnega/-o oblikovalca/-ko. Nudimo delo z rednimi naročili grafik tako za digitalno, kot tudi za tiskano uporabo. Oblikovalec/-ka bo v sodelovanju s koordinatorji/-icami in razvojniki/-icami redno pripravljal/-a grafične izdelke in sodeloval/-a pri gradnji vizualne podobe 404.

Primeri grafik, ki jih bo pripravljal/-a izbran/-a oblikovalec/-ka: spletne pasice za delavnice in druge dogodke, tiskane plakate in letake, drugi promocijski material (npr. tisk na majice), CGP različnih projektov in programov, oblikovanje označb v prostoru, oblikovanje embalaž itd.

Na natečaju lahko sodelujejo vsi – dijaki ali študenti likovne umetnosti, oblikovanja, komunikacij in arhitekture ter drugo, samozaposleni z izkušnjami grafičnega oblikovanja.

Izbran/-a oblikovalec/-ka prejme plačilo za pripravljene grafike na natečaju v višini 100 € in s 404 podpiše pogodbo o sodelovanju.

Natečajna naloga: Oblikovanje predstavitvenega letaka in po izboru priprava pasice ali priprava grafike za IG story. Obvezna je uporaba osnovnih značilnosti grafične identitete 404 (barve, logotip, pisava). Grafike želimo, da so pripravljene v duhu 404.

Na spodnji povezavi boste našli obvezne grafične elemente in značilnosti (barva, logotip, pisava) ter material (grafične elemente, fotografije idr.), ki ga lahko uporabite pri oblikovanju. Našli boste tudi primere naših preteklih grafičnih izdelkov, ki vam lahko poleg pregleda naše spletne strani, družbenih omrežij idr. služijo za boljšo predstavo in razumevanje naše podobe.

Rok za oddajo je 10. oktober. Pripravljene grafike ter svoj portfolio pošljete na e-naslova barbi@404.si in iza.burnik@404.si.

Navodila za pripravo letaka

Naloga: predstavitveni splošni letak Mladinskega tehnološko razvojnega centra 404 – A5 velikost – obojestranski – barven

Namen oz. uporaba: bralec letaka naj bi dobil prvi vtis o 404 in izvedel osnovne splošne informacije o 404 – kaj so naše osnovne dejavnosti in naši kontaktni podatki. Letak se bo uporabljal za predstavitev 404 na najrazličnejših dogodkih – na sejemskih predstavitvah, ob delavnicah za otroke, družine ali odrasle, na fakultetah itd.

Letak je lahko tudi digitalen v obliki predstavitvene spletne strani s povezavami na uradno spletno stran 404 in tako fizično predstavljen v obliki QR kode.

Obvezni elementi: vsaj ena fotografija oz. zaželjeno, da je na letaku fotografija za reprezentacijo izobraževanja 404 in fotografija za reprezentacijo razvoja 404; kontaktni podatki in logotip; eno-povedni do max tri-povedni opis Zavoda 404.

Navodila za pripravo pasice

Naloga: pasica (ang. banner) za objavo sobotne delavnice na spletni strani 404 – dimenzije 1366 x 768 px

Namen oz. uporaba: Pasica naj grafično predstavlja temo sobotne delavnice. Tema sobotne delavnice 4.12.2021 bo optika (pojavi, optične naprave). Naslov sobotne delavnice bo “S steklom do lune!”. 

Obvezni elementi: Napisa “Sobotna delavnica” in “S steklom do lune!”; logotipa 404 in MOL (Mestna občina Ljubljana).

Navodila za pripravo grafike za IG story

Naloga: atraktivna grafika za FB in IG story, ki pritegne gledalca, da obišče stran moodiy.si – dimenzije 1080 x 1920 px

Namen oz. uporaba: Story naj na atraktiven in naj na interaktiven način prepriča gledalca, da obišče spletno stran in razmisli o nakupu produkta. Grafika bo objavljena v predbožičnem času nakupovanja daril.

Obvezni elementi: slika produkta (Po izbiri ena izmed oblik – npr. Bunka; ali vse oblike Moodiy skupaj)

Back To Top