skip to Main Content
"Vzgajajmo ustvarjalce, ne le uporabnike tehnologije."

Povezovanje z industrijo je za nas zelo pomembno. Tako lahko iz prve roke spremljamo novosti in razvijamo inovativne rešitve z mladimi. Že od samega začetka želimo mladim, poleg predajanja novih znanj in veščin, omogočati tudi učenje podjetnih kompetenc in povezovanja z bodočimi delodajalci.

Pridobili izkušnje na več kot

0
razvojnih projektov
0
opravljenih storitev
Razvojni projekti

Zavod 404 z domačimi in tujimi podjetji sodeluje na področjih razvoja programske in strojne opreme, razvoja izdelkov in svetovanja v fazi načrtovanja. Znanje, ki ga mladi pridobijo na projektih lahko neposredno pretvorijo v reševanje resničnih izzivov industrije ali sami začnejo svojo podjetniško pot.

Promocijske priložnosti

Stopite v stik z bodočim kadrom!

Nudimo vam, da prek naših promocijskih kanalov oglašujete študijske prakse, priložnosti za delo ali objavo tematike diplomske naloge. Poleg digitalne promocije omogočamo prisotnost na naših Show & Tell dogodkih, kjer študentje in srednješolci vključeni v program MOST predstavljajo svoje delo na projektih. Tako jim lahko predstavite karierne priložnosti tudi v živo in neposredno stopite v stik z mladimi.

Vabimo vas k sodelovanju! Za več informacij nas kontaktirajte na most@404.si.

Storitvene dejavnosti

Ponujamo različne storitve, od 3D tiskanje in modeliranja, laserskega razreza in CNC rezkanja, pa vse do do struženja in varjenja. Konstruiramo in zdelujemo edinstvene kose, ki so nepogrešljivi v proizvodnjah ali pa so odličen dodatek za bolj učinkovito delo.

Back To Top