skip to Main Content
"Vzgajajmo ustvarjalce, ne le uporabnike tehnologije."
Program Profesionalnega Usposabljanja “Raziskovanje In Ustvarjanje Z Micro:bit, Arduino Ter 2D In 3D Računalniško Grafiko”

Na Zavodu 404 bomo ob koncu aprila 2021 izvedli program profesionalnega usposabljanja za strokovne delavce v izobraževanju. V programu Raziskovanje in ustvarjanje z micro:bit, Arduino ter 2D in 3D računalniško grafiko bomo učiteljem_icam v strnjeni obliki predstavili digitalno opremo in orodja, ki omogočajo izvajanje enostavnih in naprednejših tehnoloških projektov na šolah. Orodja bomo predstavili skozi praktične primere interdisciplinarnih nalog in izzivov, ki jih je možno uporabiti pri rednem pouku ali v šolskih projektih.

Program se bo izvajal 16 ur v kombinirani obliki, deloma na daljavo in deloma v živo, v delavnici 404. Za udeležbo prejmete 1 točko. Kotizacija na udeleženca znaša 91€. V ceno je vštet tudi ves material, ki ga prejmejo vsi udeleženci (micro:bit, Arduino, tiskano vezje manjše naprave z elektronskimi komponentami, lasersko izrezan predmet in dodatno gradivo).

Na program se prijavite v Katis. Prijave zbiramo še ves naslednji teden do petka 9. 4. 2021.

Vabljeni k udeležbi!

Back To Top