skip to Main Content
"Vzgojimo ustvarjalce, ne le uporabnike tehnologije."

Za začetek – super novica!

Popolnoma ste nas presenetili in nas zasuli s prijavami! Žal smo imeli na Programih poletnega počitniškega varstva Mestne občine Ljubljana razpisanih samo 60 mest, zato vseh otrok, ki bi si želeli priti, ne bomo mogli sprejeti. Smo se pa zaradi velikega povpraševanja odločili, da pripravimo še dva počitniška tedna za otroke od 1. do 5. razreda, ki pa ne bodo sofinancirani s strani Mestne občine Ljubljana. Za vse, ki bi bili radi obveščeni o teh aktivnostih predlagamo, da se prijavite na naš e-mail seznam. Točen datum objave še ni znan, bomo pa vse, ki so prijavljeni na našo e-mail listo za osnovnošolce, pravočasno obvestili o njih. 🙂

Odziv ob prijavah na Programe poletnega počitniškega varstva Mestne občine Ljubljana

Letos smo se prvič odločili pripraviti s strani Mestne občine Ljubljana sofinancirane programe poletnega počitniškega varstva. Razpisali smo 3 termine: 2. – 6. julij (prvi termin), 9. – 13. julij (drugi termin) in 27. – 31. avgust (tretji termin). Za vsak termin je bilo namenjenih 20 prostih mest. Pravila, ki so veljala za prijavljanje so: Program je namenjen otrokom od 1. do 5. razreda osnovnih šol, ki imajo stalno prebivališče v Mestni občini Ljubljana. V posamezen program počitniškega varstva je posamezen otrok lahko vključen največ en teden. To je bilo zapisano na spletni strani Mestne občine Ljubljana, prav tako pa tudi poleg prijavnice.

Prijave smo odprli danes ob 10:00. Ob 10:01 je naš sistem zabeležil že 23 prijav, v naslednji minuti še dodatnih 29. Po 5 minutah so bila vsa mesta že zasedena (oz. je bilo prijav že močno preveč), zato smo se odločili, da zapremo prijave. Kljub temu so naslednjih 5 minut prijave še vedno prihajale, saj so ob zaprtju, že odprti prijavni obrazci, še vedno omogočali dokončanje prijave.

Rezultat: več kot 120 prijav za 60 prostih mest. V naslednjih dneh bomo vse prijave, ki so pravilno prispele v naš sistem, preverili ter vse, ki izpolnjujejo merila in so bili dovolj hitri obvestili, da so sprejeti, vse ostale pa bomo morali žal obvestiti, da je prostih mest zmanjkalo, da pa bodo ostali v čakalni vrsti, če pride do kakšne odpovedi med prijavljenimi. Seveda pa ne pozabite na dodatna termina poletnih tednov, ki jih bomo objavili v prihodnjih tednih.

 

Miha Majetič

Vodja pisarne & mentor

Back To Top