skip to Main Content
"Vzgojimo ustvarjalce, ne le uporabnike tehnologije."
poletni-tabor-banner

Tehnologija, igre, taborni ogenj, zvezde, delavnica, pohod in pica na bazenu. Pridruži se nam na poletnem taboru 404!

Izdelaj svojega robota! Senzorji, motorji, ohišje, srce in duša tvojega robota, bo povsem po tvoji izbiri. Na razpolago boš imel-a cel kovček različnih elektronskih komponent, graditeljev tvojega robota in še toliko več materiala za oblikovanje končne podobe. Le čigav bo najbolj odštekan, čigav najbolj kompleksen in čigav najbolj pošasten?

Da boste lahko razvozlali tajno sporočilo tabora, boste morali izdelati radio in vzpostaviti komunikacijo. Pa ne samo to, spremeniti boste morali svojo pozicijo in obiskati Aškerčevo domačijo. Tako boste dobili vse informacije za to zapleteno misijo!

poletni-tabor-banner1

Kako vrteti poi-je? Kako ustvariti barvno simetrijo v noči? Za to obstaja enostavna rešitev – nauči se vrteti svetlobne poi-je! Takšne, povsem po svoji zamisli, boš izdelal-a sam-a s pomočjo mentorjev in se naučil-a z njimi ustvariti veličastne svetlobne vzorce!

Ne bo nam manjkalo niti ultra ‘kravžljanje’ možganov. Te bomo razgibali z miselnim večerom, polnim ugank in eksperimentov iz logike. Ko nam bodo jasne in bo jasno tudi nebo, pa bomo pogledali skozi teleskop in spoznali tiste žareče pike na nebu.

In kaj je še povsem logično? V Rimskih Toplicah bomo! In seveda v tej poletni vročini tudi namočili svoje noge v ta, že iz rimskih časov opevani, bazen!

Še nekaj podrobnosti

Tabor je primer za osnovnošolce od 9. leta starosti naprej.

Prijave na tabor zbiramo do 1. julija preko zgornjega prijavnega obrazca. Prijavo potrdite s plačilom računa, najkasneje 14 dni po prejetju računa. Vse ostale informacije (potrebna prtljaga, razpored in vsebina delavnic) prejmete po e-mail.

Cena tabora Opis Veljavnost
190 EUR Akcija Cena velja do 10. 6. 2016
210 EUR Redna cena Cena velja do 1. 7. 2016
Back To Top